Itävallassa 2012 - osa 6


Lauantai - St. Marien
Tukikohta: tuttavaperheen koti, St. Marienissa
Kirja luettavana: K.P. Yohannan Taivaallinen mies

Kirjoittamisajankohtani menee senkun myöhemmäksi ja myöhemmäksi. Nyt kello on paikallista aikaa vartin yli yksi, eli Suomen aikaa vartin yli kaksi, yöllä.

Kävimme tänään katsomassa muutamia itävaltalaisia järviä, koska emme tietenkään ole Suomessa ollessamme nähneet riittävästi järviä... vuorimaisemilla kehystettynä. Näkymät olivat kyllä varsin huikaisevat, kuten voitte nähdä:







Järvimaisemien bongailun lisäksi teimme pienen patikkaretken Blombergsteinin huipulle, noin 800 metrin korkeuteen, josta oli myös varsin huikaisevat maisemat.




Kiipeäminen ylös helteisenä päivänä oli aikamoinen koettelemus astmaatikonkeuhkoilleni, mutta alaspäin käveleminen oli huomattavasti helpompaa. Senkun vaan rullasi menemään. Tulimme takaisin hieman eri reittiä, joka kulki läpi jonkinlaisen luonnon kivipuutarhan, missä oli pieniä tunneleita. Jollen olisi ollut niin hirvittävän väsynyt ja hikinen, olisin ehkä nauttinut niistä enemmänkin. Luulen, että jalkani tulevat huomenna muistuttamaan minua tästä reissusta.

Emme ehtineet kauaa lorvia tuttavaperheemme luona, lähinnä käväisimme suihkussa ja vaihdoimme vaatteet ennen kuin lähdimme grillijuhliin. Nyt sieltä juuri saapuneena täytyy sanoa, että väsyttää liiaksi, että jaksaisin sepustaa enempää.

Kommentit