Dorian Grey ja trollausta

”Yhy... en voi nähdä sinua enää, koska et olekaan pelkästään näyttelijä, vaan myös nainen joka rakastaa ja osaa näytellä huonosti. Olet niin pinnallinen, hyvästi.” - Dorian Grey kihlatulleen. Varsinainen järjen riemuvoitto koko jätkä.

HERBDERB.
Ei mulla muuta.

Edit/ 
Paitsi, että nyt on muuta: Päivän trollauslisä!

Menin sitten trollaamaan jollekin Niinistön mainosvideolle jollain randomilla väliheitolla ja ilmoittamalla, että äänestän Haavistoa. Tai ehkä se ei ollut virallinen mainosvideo. Tuota... En kuitenkaan uskonut, että se pääsee telkkariin asti. Nyt entisessä kotipaikkakunnassani ihmiset ovat yllättyneitä tai järkyttyneitä tai jotenkin kokevat olevansa velvollisia ilmoittamaan äidilleni, että olen ollut telkkarissa noin viisi sekuntia.

Sitten äiti lähettää viestiä kännykkään luennolle, että ”OMG, oot ollut telkkarissa, näkyykö se netissä?” Mnjoo... kaikki, mikä on tullut telkkarista, varsin suurella todennäköisyydellä löytyy myös jostain päin internettiä. Kuten itse löysinkin. Äiti varmaan saa viettää hyvän tovin kyseistä kohtaa etsiessä. Itse kuvatallennetta katsoessani lähinnä mietin, että miksi mun ääni kuulostaa noin... dorkalta. Oman pään läpi ääni aina kuulostaa paljon matalammalta. Ei pitäisi puhua mitään. Kirjoittaa vaan.

Derb.

Kommentit