Asioita maailmalta

Ihan vaan satunnaisia asioita kommentteineen satunnaisessa järjestyksessä.

Extraordinary people: The boy who sees without his eyes
Jotenkin minä olen itse pitänyt enemmän ja vähemmän maailmanloppuna, jos näkökyvyn menettäminen osuisi omalle kohdalle. Ensinnäkin se avuttomuus, kun ei voi suoriutua elämästä ilman apua. Sen lisäksi suurin osa harrastuksistani liittyy hyvin kiinteästi näkemiseen: lukeminen, kirjoittaminen, piirtäminen, pelaaminen käsikonsolilla, internet... Yhtäkkiä huomaan, että itse asiassa monet asiat olisivat yhä edelleen mahdollisia. Tämä on jännää. Sääli tosin, että videon jätkälle kävi kehnosti.

Oranssi päivä
Toki voin sunnuntain 25.9 viettää oranssissakin paidassa, mutta minulle jäi epäselväksi millä tavoin tämä auttaa ainuttakaan silvottua tai hakattua naista... Olisi kovin lohdullista ajatella, että jonkin voisi lopettaa vain sillä, että tietää asiasta tai tekee jotain niin helppoa kuin valitsee aamulla kaapista tietyn värisen paidan ja vähän facebookkaa kaverille. Samalla se tuntuu hyvin valheelliselta.

Maailman omituisin luontokohde tuhoutumassa
Jaa-a... mitähän tästä pitäisi ajatella. Rauha vai luonnonsuojelu?

Musta surma oli hyödyksi henkiinjääneille
Ei siinä kovin korkealentoista tiedettä tarvita, että ymmärtää ihmispopulaation harvenemisen olevan eduksi niille, jotka jättävät harventumatta.

Näiden syiden takia seksiä ei kannata jättää väliin
Journalismin terävintä kärkeä. Jutun alla olleessa mainoksessa oli naamapalmuileva mies, joka kuvasi hyvin minunkin tuntemuksiani luettuani tämän kaverini ystävällisesti linkittämän artikkelin. Enpäs tiennytkään, että seksistä voi tulla raskaaksi! Oppia ikä kaikki...

Punaisten lyhtyjen kaksoset
Yle teemalta tullut dokumentti kahdesta melkein 50 vuotta prostituoituna työskennelleestä. Ihan mielenkiintoinen katsaus yhteen maailman vanhimmista ammateista, jonka harjoittajia tulee todennäköisesti aina olemaan sen laillisuudesta riippumatta.

Amazing chimera cat
Jos Abraham ja tämän veli Ville fuusioituisivat...

Korvamato
Elämästä, joka sivuaa omaani. Siis sillein, että kirjoitamme blogimerkintöjä vastakkaisilta puolilta samaa pöytää. Oli jännä päivä.

Kommentit