1. maailman ongelmia

Ensimmäinen ongelma: Se, että käytämme ilmauksia "ensimmäinen maailma" tai "kolmas maailma" viittaa siihen, että emme suinkaan elä vielä jälkikoloniaalista aikaa, vaan yhä edelleen elämme kolonialismin aikaa ja arvotamme länsimaat "ensimmäiseksi". Toisaalta, kun katsoo menoa noin muutenkin niin eihän se mikään yllätys pitäisi olla, että kolonisaatio jatkuu edelleen.

Toinen ongelma: Haluaisin kirjoittaa luennoitsijallemme esseen elokuvista Latinalaisessa Amerikassa juhannukseksi, mutta ainoa teos, joka sekä löytyy lähikirjastostamme, että sivuaa aihetta on paska. Mua ärsyttää kirjoittajan epäakateeminen ja arvottava tyyli, enkä osaa edes kritisoida sitä kunnolla, kun en tunne itse aihetta riittävän hyvin voidakseni tehdä sen nolaamatta itseäni. Enkä ole tosiaan katsomassa tässä kesälomieni ratoksi kymmeniä latinalaisamerikkalaisia mustavalkoelokuvia.

Kolmas ongelma: Löysin kivan blogin ja parin päivän päässä siitä se lopettaa... Miksi näin käy aina...! Haistakaa morso monitoimikorvillanne.

Neljäs ongelma: Väsyttää.

Viides ongelma: Keksin taas uuden idean romaanille. Eihän niitä olekaan kuin vasta... Hmm... pikaisella laskennalla yhdeksään noin ennestään.

Kuudes ongelma: En keksi seitsemättä ongelmaa ja näin tämä lista näyttää dorkalta.

Kommentit