Kaikki on paskaa

paitsi kusi.

Päivän teemasana: Kusi
Päivän tuoksu: Kissanpissa
Päivän fiilis: Kosminen vitutus
Päivän paras asia: Kaverit, joiden kanssa jakaa vitutus

Aamulla myöhästyn luennolta, koska kissa pissaa vesikuppiinsa. Katsomme luennolla elokuvan kansanmurhasta, jonka jälkeen tuntuu suorastaan pahalta olla ihminen.

Tarkistan sähköpostit ja havaitsen, että siellä vironopettajani kyselee niiden kurssien perään, joiden eteen en ole koko syksynä laittanut tikkua ristiin.

Mulla on 20 opintopisteen edestä suorituksia kiinni erinäisissä esseissä ja tekemättömissä tenteissä.

Menen ainejärjestömme kokoukseen (myöhässä sieltäkin, koska elokuva kesti niin pitkään). En tahdo oikein saada kiinni mistään. Minua ärsyttää ja tuntuu, että ainejärjestö vaatii minulta jatkuvasti kaikkea antamatta oikein mitään vastineeksi. (Todellisuudessa johtunee siitä, että mulla ei ole aikaa nauttia mistään ainejärjestömme toiminnasta, mutta olen liian vastuuntuntoinen sanoutuakseni irti kaikista velvollisuuksistani.) Huomaan alkaneeni projisoida huonoa oloani muihin sekä olevani nälkäinen ja katson parhaaksi poistua kokouksesta kesken, ennen kuin alan sanoa jotain oikeasti ikävää.

Syön salaatin ja alan keräillä itseäni. Tajuan, etten syönyt muuta aamupalaa kuin yhden jogurtin ja kello alkoi olla jo yksi. Ketuttaa.

Menemme kavereideni kanssa hakemaan jänniä erikoispokemoneja game stopista, jonne ne eivät kuitenkaan ole saapuneet. Menemme jogurttijäätelölle ja kun vitutustaso on laskenut kosmisesta siedettävälle tasolle, siirryn näytelmän läpilukuun, jossa olen tuottajan roolissa paikalla.

Kotiin tullessani haisee edelleen pissa ja vanhempani (mukaan lukien siisteydestä tarkka äitini) on tulossa huomenna kylään.

Ehkä ainoa syy, miksi en hajoa palasiksi juuri nyt on kaverit ja se, että en laittanut aamulla piilareita päähän. Kertakäyttöisten piilarien ottaminen pois kuivasta silmästä on meikältä aika vitunmoinen suoritus. (Niiden laittaminen on sitä myös.)

MUOK:
Tämä on muuten 500s. postaukseni blogiin.

Kommentit