Hokkaidokurpitsapata

Tämä oli niin hyvää, että haluan jakaa tämän teillekin. (Ja kirjoittaa reseptin johonkin ylös, että osaan tehdä sitä toistekin.)

Hokkaidokurpitsapata

viidelle leipälävelle

Ainekset:
1 hokkaidokurpitsa
1 iso porkkana
1 kesäkurpitsa
1 punainen paprika
purkki säilykeherkkusieniä
400 g jauhelihaa
kookosöljyä

Mausteet:
tuoretta timjamia
soijakastiketta
2 valkosipulin kynttä
zirbeä

Kastike:
turkkilaista jogurttia
paprikajauhetta
kananmunankeltuainen
soijakastiketta
broilerimaustetta

Ohje:
Paista jauheliha kookosöljyssä. (Kannattaa käyttää isoa wokkipannua.) Lisää kypsennetyn jauhelihan joukkoon ohuiksi siivuiksi paloiteltu hokkaidokurpitsa ja porkkana. Kun kurpitsa alkaa olla kypsää, lisää mausteet joukkoon. Lisää loput ainekset joukkoon paloiteltuna. Tarkista maku. Tarjoile riisin kera.

Kastike: Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Ps.
Ei ole kuvaa, koska söimme kaiken.

Pps.
Nyt on kurpitsasesonki.

Ppps.
Jos nyt joku ei hoksannut, niin kurpitsat ja porkkana pitää myös kuoria ennen paloittelua.

Kommentit