Paskasta löytyy jotain hyödyllistä

Tänään kaikki ei ole paskaa. Näin unta, että olin avatar-maailmasta benderi. Ehkä jopa avatar. Se oli mukavaa. Opin unen aikana, miten joltain poistetaan bendauskyky käyttäen ilma-bendausta ja miten annetaan jollekin bendauskyky käyttämällä vesi-bendausta. Sitten annoin Sokalle kyvyn vesi-bendaamiseen.

Sitä ennen näin unta, että olin fysiikanopettaja vanhalla ylä-asteellani ja olin jostain syystä keskellä yötä fysiikanluokassa yrittämässä juottaa kahta teiniä känniin Jack&Danielsin avulla. Sitten ulkona alkoi ukkostaa ja jotain pientä poksahti/räjähti luokassa. Se aiheutti säikähdyksen, mutta ei vielä muuta. Sitten tajusin, että seinän ja katon välisestä saumasta näkyy liikkuvaa valoa ja kuuluu outoa rätinää. Opettajan varastohuoneessa oli ilmeisesti tulipalo ja aloin suunnitella evakuointia ikkunan kautta, kun heräsin.

Aamulla luin oikeasti sen eilisen vironopettajan lähettämän viestin ja totesin, että se ei ahdistelekaan minua suorittamattomista tehtävistä, vaan itse asiassa tarjoaa yhdestä kurssista luentoja ja toisesta valmista tenttipäivää. Nyt on sellanen everything went better than expected-fiilis. Toivottavasti se säilyy vielä illalla, kun porukat tulee kyläilemään.

Kommentit