Tekniikkanero kissanpoika

Abraham hyppäsi puolivoltin poikakaverini näppäimistön päälle. Tämän seurauksena jotkin asetukset mystisesti muuttuivat ja yhtäkkiä viivan tilalle tuli kysymysmerkkiä ja päinvastoin. Poikakaverini huusi kissalle lähtiessään huoneesta: "Korjaa se, kun kerran sekoititkin!".

Istun toisella puolen huonetta ja katson sivusilmällä, kun kissa menee toteuttamaan määräystä. Se tassutti näppäimistöllä ja hyppäsi pois. Poikakaveri on tullessaan takaisin hieman rauhoittunut ja sanoo: "Oikeastaan ne voi olla ihan hyvin niinkin päin, kun toinen näppäimistä on toiminut vähän huonosti ja nyt ne toimii molemmat hyvin. Pitää vaan muistaa, että ne on nyt noinpäin..."
"Myöhäistä, Abra kävi jo "korjaamassa" ongelmaa", sanon. Poikakaverini katsoo tietokonettaan ja toteaa pöllämystyneen näköisenä: "Se laittoi sen sammumaan."

Hajosin täysin ja sanoin: "Se buuttas sen! Siinä on vika, joten se pitää buutata! Täydellinen mäkinkäyttäjän logiikka! Kissani on applehipsteri!". Käynnistettyään koneen poikakaverini toteaa kaiken toimivan normaalisti. Paitsi, että kysymysmerkki toimii nyt ensimmäistä kertaa kuukauteen kunnolla. "Tuo perhanan kissa korjas mun koneen."

Meillä on tosiaan kissa, joka osaa noutaa hiuslenkkejä ja korjata tietoteknisiä ongelmia.

Kommentit