Uutiskatsaus vol 6

Kansalainen vaikuttaa
... mitä ilmeisemmin lähinnä kaivamalla vaikkua korvastaan. Muuhunkaan kun ei anneta mahdollisuuksia.

18 totuutta, jotka ovat valetta
Sellaisia, noin tulevan arpillipäivän kunniaksi.

Paavi koettelee farise- katolisen kirkon hermoja
Siis, että ihan pestään vähäostaisten jalkoja ja osoitetaan nöyrää palveluhenkisyyttä! Miten Paavi kehtaa seurata Jeesuksen esimerkkiä?! Hänhän antaa kyseenalaista esimerkkiä ja lopputulos voi olla nöyryyttävä kirkolle. Että joku eläisi, kuten Jeesus opettaa... huhhuh. Ristiinaulitkaa tuo mies!

Unitutkijat tyrmäävät kesäaikaan siirtymisen
Paitsi, että itse jutussa heiän kerrotaan sanoneen vain, etteivät olisi pahoillaan, vaikka sellainen lopetettaisiin. Joo, en minäkään olisi pahoillani. Kesäaika vaan valitettavasti on sieltä mistä aurinko ei paista, joten se ei myöskään sovi tänne, missä se kesäisin paistaa.

Ruotsissa tarjotaan terapiaa seksin ostajille
"Laki on muuttanut myös asenteita. Prostituoiduista joka kolmannen arvioidaan olevan ihmiskaupan uhri." Ai, että kun prostituutio kriminalisoidaan, niin ihmiskaupan uhrien määrä sillä saralla kasvaa? Olipa yllättävää. (Ja miksei sitä terapiaa tarjota niille ihmiskaupan uhreille? Ftw... enemmän ne sitä tarvitsisivat, kuin keskimääräinen asiakaskunta.)

Minusta prostituutio on yksinkertaisesti asia, jota varsin todennäköisesti tulee keskuudessamme aina jossain muodossa olemaan. Jos se päinvastoin laillistettaisiin ja tehtäisiin veronalaiseksi tuloksi, niin ihmiskauppa saattaisi jopa vähentyä. Minusta kun tärkeämpää on suojella niitä ihmiskaupan uhreja kuin niitä syystä tai toisesta maksullisiin ajautuneita seksiaddikteja, pettäviä perheellisiä tai seksuaalisesti muita ongelmiaan purkavia tapauksia.

Oppilaiden ja opettajien väliset tappelut arkipäivää
"opettaja voi välillä joutua pitämään oppilasta kiinni tämän rauhoittamiseksi, jottei oppilas vahingoittaisi itseään tai muita." Voin sanoa, että tällaisia tilanteita varmasti tulee - vallankin erityisopettajille - jatkuvasti eteen. Mitä teet, jos lapsi alkaa riehua ja hakata kaikkia ja kaikkea, eikä kuuntele yhtään mitään tai ketään? Se ei ole mikään täysin absurdi tilanne. Jos joku aiheeseen vihkiytymätön (tai vertaistukea kaipaava) haluaa kurkistuksen erityisopettajuuteen, suosittelen Torey Haydenin tuotantoa. 

Älymystö pakenee Unkarista
This makes me sad... sukulaiskieltä puhuvan kansan puolesta.

Voiko mies käyttää naisten vaatteita (näyttämättä drag queeniltä)
Voi. Olisitte kysyneet minulta. Vaikka olihan juttukin ihan kiva.

Riittäisiköhän se tältä illalta... Jos vaikka lisään sitten, jos jotain jännää unohtui.

Kommentit