Tervetuloa otsaontelontulehdus

Eilen illalla iski päänsärky. Onneksi se alkoi helpottaa, kun otin heinixiä (allergialääkettä, joka tekee jotain limalle). Kieriskelin sängyssä ja manasin surkeuttani, sairauden ihanuutta ja päätin mennä seuraavana aamuna YTHS:lle.

Nukkuminen oli mukavaa. Näin tosin unta, että joku psyko oli kidnapannut minut ja lauman jotain ikäisiäni naisihmisiä ja säilytti meitä mökissä keskellä metsää. Suunnittelin pakoa ja minulla oli jo selviiytymispakkaus hankittuna, kun psyko ilmoitti, että olemme menossa "kevyelle 33 kilometrin patikalle" ja antoi ohjeet, mitä saa ottaa mukaan. Vesipulloa ei kuulemma niin kevyelle patikalle tarvinnut. Mietin, pitäisikö minun karkaamisen sijaan sittenkin tappaa äijä.

Sitten heräsin ja menin YTHS:lle. Sairaanhoitaja ultrasi poskiani ja totesi, että onhan siellä tuota turvotusta ja pisti minut labraan sekä antoi ajan lääkärille. Labrassa otettiin CRP ja joku toinen näyte, jotka kuulemma sai otettua siitä samasta veriputkilosta.

Vähän toisaalta harmitti, että päätä ei enää särkenyt, koska olotilastani ei välttämättä välitynyt ihan autenttista kuvaa lääkärille. Illalla sitä kuitenkin taas särkisi ihan yhtä lailla kuin viimeksikin. Pelkäsin, jo, että lääkäri ei jotenkin ota tätä olotilaani vakavasti, koska mulla ei ollut sillä hetkellä kovin paha olla. Se teki samat toimenpiteet, kuin sairaanhoitajakin ja kirjoitti minulle antibiootit. Kävin kotimatkalla hakemassa ne apteekista. Toivottavasti tämä lähtee tästä lutviutumaan.

Kommentit