Paloja pilvilinnoista: fantasiakyvyt

Koska mikään muista tällä hetkellä listallani olevista pilvilinna-aiheista ei nappaa, niin teen tällaisen fantasia-aiheisemman pilvilinnapäivityksen. Mitä yliluonnollisia kykyjä olisi kiva osata?

Fyysisen sukupuolisuuden muuntaminen
Minusta olisi hirvittävän kivaa, jos voisin muuntaa kehoni sukupuolisuutta. Esimerkiksi liukua naisellisen ja miehisen ruumiin välillä ja hallinnoida tiettyjä hormoneja ja niiden välistä suhdetta. Luulen nimittäin, että minusta olisi mukavaa liukua tällä välillä ja kokeilla välillä ääritapauksiakin. Olisi ehkä myös helpompi hahmottaa omaa sukupuolisuuttaan ja etsiä sitä sopivinta ruumista. Voi myös olla, että sopivin ruumis varioisi vielä silloinkin.

Ajatusten jakaminen
Joskus sanoiksi pukeminen on vain hirvittävän työlästä. Olisi niin paljon nopeampaa, helpompaa ja kivempaa, jos voisi vain jakaa suoraan oman ajatuksen, ilman sanoja välillä. Tämä tietenkin vaikuttaa ironiselta ottaen huomioon, että aion kuitenkin ammattikirjoittajaksi ja olen verbaalisesti varsin kyvykäs ihminen. Aina ei kuitenkaan ole aikaa ja tilaa muotoilla ajatuksia sanoiksi ja lauseiksi. Silloin olisi kiva, jos olisi ajatusjaon kaltainen tehokas viestintätapa käytettävissä. Joskus sanat on vaan liian kömpelöitä. Tai sit en vaan osaa nonverbaalista viestintää.

Omien tavaroiden jäljittäminen
Voi morso mulla menee hermo siihen, että aina kun oon lähdössä johonkin, huomaan, että vähintään yksi seuraavista on hukassa: älynjatke, rahapussi tai avaimet. Viimeksi mulla oli parisen viikkoa reppu hukassa. Tänäaamuna löysin sen sattumalta. Ja pari viikkoa sitten hukkasin hattuni. Onneksi kaverini löysi sen luentosalista, jonne olin sen jättänyt.

Teleportaatio
Koska oon laiska.

Sisältöanalysoija
Olis kiva tietää miten paljon vitamiineja, proteiineja ja muuta moskaa vetää naamaansa päivittäin. Jos vois jotenkin analysoida syömänsä ruuan, niin sit tietäis paremmin, että jos vaikka uupuu jotain vitamiinia, että mitä pitäis syödä. Sais myös jotain käsitystä siitä, mitä oikeesti pistää suuhunsa.

Kehon tunteminen
Olis hirveen kiva tietää, mitä esimerkiksi kissani tuntee ja kokee. Joskus myös muista ihmisistä olis kiva tietää. Lisäksi olisi ihan hyödyllistä tietää ajoissa, että eläimeen sattuu ja se pitäisi viedä eläinlääkäriin katsottavaksi.

Parantaminen
Tietysti jos osaisi itse parantaa, niin ei tarvitsisi maksaa kalliista eläinlääkäristä. Tai lääkäristä. Musta on kiva muutenkin itse pohtia ensin, millä asioita voisi helpottaa, ennenkuin menee vaivaamaan lääkäriä. Lääkärit kuitenkin joutuu toimimaan paitsi tietojansa ja taitojensa myös lääkefirmojen ohjeistuksen ja rahan varassa.

Superaistit
Tietysti omien tavaroiden jäljittäminen ja kehon tunteminen onnistuisi sitenkin jos olisi vaikka aivan supertarkka hajuaisti. Toisaalta mulla on nyt jo varsin tarkka noin ihmiseksi ja se on toisinaan melko häiritsevää. Olisi myös kiva jos näkisi 3D:nä ilman silmälaseja.

Osata käyttää vanhempien mikroa
Oikeasti. Alan olla vakuuttunut, että siihen tarvitaan suoraan fantasiamaailmasta olevia kykyjä.

Kommentit