Prokrastinointia

Eli mitä? No kaikkea muuta kuin pitäisi. Tärkeiden asioiden välttely on nyt edennyt siihen vaiheeseen, että kirjoitan siitä blogimerkintääkin mieluummin, kuin teen niitä asioita, mitä minun oikeasti pitäisi tehdä.

Mitä minun siis oikeasti pitäisi tehdä:

- Meilata ruotsinopettajalle yksi kuitti ja "programm raport", jotta saan virkamiesruotsin lopullisesti suoritettua. (3.1.)
- Ottaa yhteyttä elokuvatutkimuksen opettajaan yhden esseen kirjoittamisesta (ja kirjoittaa se essee) sekä katsoa yhtenä, mitä tarvitsen vielä sivuainekokonaisuutta varten. 
- Sama kuin edellinen, mutta viron opettajan kanssa. 
- Katsoa ohjeet luentopäiväkirjaan ja tehdä se. 
- Lukea viestinnän tenttiin. 
- Kirjoittaa essee Metro 2033:sta ja ottaa siitä yhteyttä opettajaan, että voisinko suorittaa sen maisteritutkinnon osana. 
- Tulostaa suorittamani kurssit ja katsoa, mitä vielä puuttuu.  (4.1.)
- Mennä kysymään omaopettajalta, miten mää hoidan puuttuvat kurssit. 
- Ottaa johonkuhun yhteyttä siitä, saanko yhdestä kurssista korvaavuuden pakollisiin kieli ja viestintäopintoihin.

Eli suurin osa näistä sisältäisi sosialisointia opettajien kanssa, enkä tykkää siitä. Välttelin näitä niin ahkerasti eilen, että sain hankittua töitä maaliskuulle, käytyä luovuttamassa verta ja katsomassa Hobitin toisen osan.

Tänään en ole tehnyt vielä mitään niin jännää. Toisaalta, en todennäköisesti tule saamaan unta seuraavaan kellonkiertoon, joten peli ei ole vielä menetetty, vaikka pihalla onkin jo hämärää.


Tavoitteeni on, että saan nämä kaikki hoidettua, ennenkuin mulla viimein, kuun puolessa välissä alkaa luennot. Ah, niin ihana Unitime, on ystävällisesti laittanut kaikki tarvitsemani kurssit ilmeisesti aamukahdeksalta alkaviksi. Valitettavasti aamuja on arkiviikossa vain viisi, eikä se riitä aamujeni päällekkäisyyksien estämisiin.


MUOKS: 5.1.2014
Alan yliviivata hommia, jotka oon saanut hoidettua. Ehkä tää onnistuu silleen paremmin.
Plus muokkasin joitain kohtia siten, että mun ei ole pakko interaktata opettajien kanssa.

MUOKS: 8.1.2014
Olen lukenut tenttiin hiljalleen. Tenttikirja on paljastunut yllättävän mielenkiintoiseksi. Asetin itselleni deadlinet töille. Viimeinen kohta pitäisi voida yliviivata 9.2. En siis ole asettanut itselleni liian tiukkaa aikataulua. Tää on sellainen, että voin vielä pysyäkin siinä, eikä edes pitäisi tehdä kipeää.

Kommentit

  1. Voit vältellä lisää. :) Sinut on haastettu blogissani: http://kirjakissa.blogspot.fi/2014/01/haastetunnustus.html

    VastaaPoista

Lähetä kommentti