Randomkeväthuomioita

›› On liian liukasta pyöräillä. Tai ainakin on riittävän liukasta, että se kelpaa tekosyyksi olla pyöräilemättä. Kuntoni on sen mukainen.

›› Maaliskuu on varsin onomatopoeettinen sana. Maa tosiaan liskuu.

›› Olen onnistunut telomaan kyynärpääni aika lahjakkaasti. Luulen, että siitä on jo viikko, kun teloin sen ja se on yhä kipeä.

›› Päivityksen valmistelu etenee. Ulkoasu on jo suunniteltu valmiiksi. Vielä pitäisi alkaa koodata ja skannata matskua. Voisin ehkä lupailla tämän pääsiäiseksi.

›› Tykkään mun vaaleista rastoista.

›› Eläinkuume. Haluan kanin... koska vielä ei ole järkevää hankkia koiraa ja kissaa en voi ottaa, koska poikakaveri on allerginen.

›› Haluan edellämainitun poikakaverin tänne. Mielellään asumaan. Sekin tosin jää seuraavaan syksyyn.

›› Minun pitäisi kirjoittaa tämän keväänä (= reilun kuukauden) aikana 85 sivua esseitä. Olen kirjoittanut nyt kaksi. Ahdistaa.

›› Saimme viimein tyylikkäät haalarit, jotka kertovat meidän kuuluvan älymystö kollektiiviin, jolla on stereotypioiden mukaan tapana ryypätä liikaa. Pitäisi alkaa ommella siihen haalarimerkkejä.

›› En ymmärrä mitään verkkokurssimme jutuista. Pitäisi kirjoittaa niitä silti. Ahdistaa sekin.

›› Pitäisi löytää kesätyöpaikka. Mutta... en jaksaisi lähetellä taas hakemuksia ja seuloa jotain hommaa, jossa voisi tehdä jotain muutakin kuin siivota tai seistä tiskin takana. Molemmat on siis ok osana työtä, mutta haluan tehdä muutakin.

›› Vuosittainen kevätahdistus lienee täällä taas.

Kommentit