Auttava keskisormi

Kävin tänään veripalvelussa tarjoamassa auttavaa kättäni, kun luovutin verta edellisen kerran 1.9. ja huomasin että B plussasta on pulaa. Eivät ne kuitenkaan halunneet kuin tipan verta molemmista keskisormista. Molemmista siksi, että ne halusivat varmistaa hemoglobiinin, joka jäi sataankahteenkymmeneenneljään, kun luovutusraja on 125. Join sitten kupin kaakaota, nappasin mukaani pari elinluovutuskorttia kavereille annettavaksi ja lähdin takaisin kämpille, jossa kämppikseni oli tekemässä passionhedelmähyytelökakkua.

Optima & tenttiahdistus:Optima on yliopistomme virtuaalinen oppimisympäristö. Sieltä saa ladattua luentomateriaalit (jos opettajamme ne sinne viitsivät ladata) ja siellä voi... ja joissain pitää keskustella toisten kanssa käsiteltävistä aiheista. Tällainen kurssi meillä on juuri menossa ja rehellisesti sanottuna homma kusee aika pahasti. Minua ja kaveriani ei ole merkattu koko ryhmään, minkä vuoksi emme voi kirjoittaa uusia merkintöjä. Voimme kommentoida vanhoja merkintöjä, mutta ketään ei näytä kiinnostavan lukea niitä kommentteja.

Käytännössä katsoen en saa mitenkään yhteyttä muihin ryhmäläisiimme kuin tähän kaveriini, joka ei myöskään ole tässä ryhmässä. Ja ilmeisesti luennoitsijamme on nyt päättänyt, että teemme päiväkirjan keskustelusta keskenämme ja muut... tekee... jotain...

Sitten se myös käski kunnostautua optimassa, mutta... no... Se lähinä ahdistaa, koska ne viestitkin, mitä muilta ryhmäläisiltämme on, on sellaisia kilometriviestejä, joista en oikein saa millään otetta. Lisäksi koko keskustelu näyttää aivan helkkarin sekavalta. Mieluummin hautaisin koko optiman johonkin hyvin syvälle. Tilanne on nimittäin sen verran sekavan tuntuinen ja ahdistava, että minun pitää kirjoittaa siitä puoli kahden aikaan blogiin.

Niin ja tosiaan on niitä tenttejäkin ensi viikolla tulossa... Onneksi siitä suomen kielen vaihtelut tentistä sain kakkosen, vaikka kysymykset olivatkin ihan ihmeellisiä. (Mikä kysymys on olevinaan ”Unkarin kieli?” ?!)

Kommentit