Vähemmän positiivinen VR-kokemus

Kyllä. Päivämääräkin olisi jo melkein oma blogikirjoituksen arvoinen. Kyse ei ole kuitenkaan siitä (kuten otsikosta voi päätellä), vaan siitä, että junani oli jonkin epämääräisen sähkövian takia 1,5 tuntia myöhässä. Eihän mulla siinä tietysti mikään hätä ollut, kun nettiyhteys toimii pendolinossa ja tietokone on latingis, mutta saattoi Tampereella venailevaa äitiä ja veljeä vähän vituttaa, että juna seisoo keskellä korpea jossain seinäjoen pohjoispuolella.

Sillä välillä minä päivittelin sivujani, (On tullut uusia valokuvia, huomasittekos!) vastailin peleihin, katselin Veronica Marsia ja kaikkea muuta melkein hyödyllistä ja kehittävää. Veronica Mars on tämän vuoden Houseni. Saan yhdeltä opiskelukaverilta sen kaikki julkaistut tuottarit lainaan. Tällä hetkellä menen toisessa tuotantokaudessa. (Toisen DVD:n lopussa.) Koukuttava sarja, täytyy myöntää.

Voisin tässä samalla odotellessani huoneeni lämpiämistä myös pohtia, mitä teen pyöräni kanssa, joka jäi toiselle laiturille Oulun puolella. Oli sen verran kiire, etten ehtinyt haeskella paikkaa, johon jättää pyörä, joten jätin sen laiturille kohtaan, jossa se ei mielestäni ollut tiellä. Täytyy toivoa, ettei kukaan pölli sitä tai kiikuta johonkin epämääräisempään paikkaan etsittäväksi.

Sellaiseen, missä on paljon muitakin (parempia) pyöriä, mistä pyörävarkaalla on valita varastamisen kohteensa. Melkein kymmenen vuotta vanha pyörä, jonka molemmat vanteet ovat vähän miten sattuu, on tuskin se unelmakohde. Melkein helpottaisi monia asioita, jos ne vain suosista veisivät eturenkaan. Pitää kuitenkin ostaa uusi piakkoin ja se säästäisi irroittamisen vaivan.

Kommentit