Kissa nimeltä Kekkapää

Päivän saldo: Venäytetty nilkka, sämpylöitä, kylmä suihku, neekerinsuukkoja, hajonnut kukkaruukku ja kissa nimeltä Kekkapää.

Olen nyt kotona, viettämässä syksyistä ”perioiditaukoa”ni. Ennen tauolle pääsemistäni kävimme torstaina lävitse näitä tyylikkäitä Waltarianalyysejämme. Mielenkiintoista oli, että ilmi tuli jotain homoeroottisia sävyjä Hartin ja Hellaan välille. Se, mikä tästä oikeastaan teki mielenkiintoista (homoerotiikkaa nyt jokainen vähänkään ficceihin törmännyt näkee kaikkialla) oli se, että aiheen nosti esille opettajamme. Miesopettaja btw, oli se relevanttia tai ei. Olimme kaverini kanssa keskustelleet itse asiassa aiemmin aiheesta, mutta pistäneet sen piikkiin, että olemme internerin homoficcikulttuurin lapsia.

Noh... ilmeisesti siinä oli jotain silmiinpistävää muidenkin näkökulmasta.

Perjantaina lähdin Ouluun tulleiden porukoideni mukana takaisin kotiin. Tänään - tai oikeastaan eilen, sillä kello on yli puolen yön – siivosimme pihaa ja leivoimme. Illemmalla naapurimme tulivat käymään lastensa kanssa.

Kolmivuotias tytöntyllerö aloitti monta suklaasuukkoa, mutta lopetti vain yhden. Katselimme netistä muumeja, silittelimme kissaa ja tyttö kertoi minulle paljon Kekkapäästä. Ensin tämän Kekkapään merkitys oli aika epäselvä, mutta sitten naapurimme kertoi tytön nimenneen pehmokissansa Kekkapääksi.

Kommentit