iEspaña!

Kämppikseni oli lähdössä porukoidensa kanssa Espanjaan meidän ennakkotehtävä-episodimme päätteeksi. Se sitten pyysi minua mukaan. Kun kaikki ennakkotehtäväni kuului olla jo vähintäänkin postissa joka tapauksessa siihen mennessä, lähdin mukaan.

Saavuimme sunnuntaina viideltä paikallista aikaa Alicanten lentokentälle. Nousu ei tuntunut juuri misään, mutta lasku oli nuhaisena suoraansanottuna kamala. Silmien yläpuolelle ja korviin pisti ihan "kivasti". Mulla oli melkein tunnin laskeutumisen jälkeenkin korvat ihan lukossa, eikä auttanut vaikka kuinka nieleskeli.

Kämppämme oli hommattu joidenkin kämppikseni vanhempien tutun kautta. Sinne oli tuotu vähän ruokaa valmiiksi. Kävimme illalla kämppiksen kanssa pienellä lenkillä rannalla. Merestä oli tullut aivan valtavia kasoja jotain kuolleita merikasveja rannalle. Vasta noin kilometrin päässä alkoi olla hiekkaa ihan mereen asti. Yskän ja nuhan takia en ole vielä uimaan uskaltautunut, mutta varpaat kertoivat jo meren olevan ehkä hieman yli 20 astetta, eli ensin viileää, mutta iho tottuu nopeasti.

Merelle ei kyllä sinänsä ole kovin pitkälti asunnolta. Se näkyy jo parvekkeelta. Tien toisella puolella näkyy entisiä suola-altaita, jotka ovat nyt muuttuneet makeanveden altaiksi. Linnut viihtyvät siellä ja olemmekin nähneet monta flamingoa. Altaiden välissä menee kävelyreittejä, joita pitkin tulimme iltalenkiltä. Aurinko laskee joskus puoli ysin maissa ja pimeä tulee puoli kymmeneen mennessä. Lämmintä on, mutta tuulee paikoin kovasti.

Asunto on ihan mukava, joskin ehkä hieman vanha. Katutasolta nousee portaat parvekkeelle, jossa on ovi asuntoon, sekä kaksi lattiasta kattoon ulottuvaa ikkunaa, joista tulee hyvin valoa asuntoon. Asunnossa on yhdistetty olohuone ja keittiö. Asunnossa on lisäksi kaksi makuuhuonetta ja WC, jossa on samassa suihku ja kylpyamme. Asunto ei ole kovin iso, mutta ei meillä ahdastakaan varsinaisesti ole.

Toivotaan, että nuha ja yskä tästä hellittää. Btw, ääkkösiä on näillä espanjalaisilla näppiksillä kiva kirjottaa...

Kommentit