El Mojon

Nenä edelleen tukossa, mikä tarkoittaa, että joudun hengittämään suun kautta. Se ei ainakaan paranna yskääni. Kämppiskään ei saa nukuttua tuhinoiltani.

Tänään on pilvistä ja aamulla ei ollut lämmintä kuin 15 astetta. Heräsimme suht aikaisin, koska menimme markkinoille. Ostin sieltä hellehatun, kassin ja pähkinöitä. Paahdetut mantelit olivat ihan hyviä, mutta muissa pähkinävalinnoissani en oikein onnistunut. Paikalliseen kulttuuriin ei kuulemma alunperin kuulunut makeiset, vaan ne napostelivat pähkinöitä ja auringonkukansiemeniä. Turistit ovat kuulemma tuoneet makeiset tänne vasta tyyliin viimeisen kymmenen vuoden aikana. Joskus vähän ennen puoltapäivää palasimme takaisin asunnolle.

Kaasulämmittimen kanssa on ollut ongelmia. Lämmintä vettä tulee aika nihkeästi. Se, jonka kautta nää on tän asunnon vuokrannut, niin lupasi tulla katsomaan sitä lämmitintä. Se ystäväperhe on kylläkin lähdössä kohta takaisin Suomeen. Ne ovat kuulemma olleet Espanjassa viimeiset 14 talvea.


Edit 22.8.2012:Minusta on hauska lukea tätä merkintää siirtäessäni sitä tänne vanhasta blogistani. Minulla on tällä nimenomaisella hetkellä kyseinen hattu päässäni matkustaessani VR:n huomassa jälleen kerran.


Kommentit