El viernes santo

Eilen kävimme syömässä aasialaisessa ravintolassa. Ateria, johon kuului alkusnapsi ja jotain styroksin näköistä naposteltavaa, alkuruoka (kevätkääryle), pääruoka (sitruunakanaa ja nuudeleita), juoma, jälkiruoka (jäätelöä tai kahvia) ja jälkiruokasnapsi maksoi huimat 5,20... Eikä kyllä ollut nälkä lähtiessä...

Poikkesimme myös vilkaisemassa sisämerta, joka on matalampi, lämpimämpi ja tyynempi, kuin lähellä asuntoamme kuohuva meri. Sisämeren rannalla ei myöskään ollut sitä kasviroskaa, mitä oli valtavat vuoret meren rannalla paikoittain. Siellä uittaessani jalkojani kirjoittelin myös muutamia postikortteja.

Otsikko on muuten suomeksi pitkäperjantai. Perjantai, kello puoli 11 ja pihalla aivan ihana ilma. Voisi mennä pyöräretkelle.

Kello puoli kuusi ja tuulee aivan mahdottomasti. Kävimme pienellä pyörälenkillä Lo Paganissa, sisämeren rannalla. Käsin uimassakin, vaikka olikin hieman nihkeää uida reiteen saakka ulottuvassa vedessä. Vesi oli suolaista ja lämmintä. Huomasin, että vesi tuntui loppuen lopuksi paljon lämpimämmältä kuin tuulinen ilma.

Retken jälkeen avustimme ystäväperhettämme näiden internetongelmien kanssa. Saimme vodafonen toimimaan kuten pitääkin. Saamme kuulemma käydä täällä välillä netissä. Kirjoittelen tälläkin hetkellä ystäväperheen olohuoneesta.

Kommentit