Terve! Eiku sairas...

Kurkku kipee ja nenä vuoti eilen kuin seula. Tänään vielä kuin vähän pienempi seula.

Eilinen oli suhteellisen mukavaa koulussa. Eli ei. Taustatietoa: Sain toisesta psykologian kurssista ysin ja toisesta saman, mutta väärinpäin käännettynä. (kts. viimeinen kappale Ei kannattanu herätä). No, kun ei tämän suuremmasta onglemasta ollut kyse, minäpä sitten perfektionistina päätin korottaa sitä. Ilmoittauduin psykologia kakkosen korotuskokeeseen. Harmi vain, että se kutosen kurssi oli se ensimmäinen. Jotenkin ihmeellisesti kuitenkin luin siihen kakkoskurssin korotuskokeeseen psykologian ensimmäisen kurssin kirjasta. Sain kasi+. Ei jaksa ymmärtää, miksen tajunnut korottavani väärää koetta.
Vituttiko? Voitte arvata kolme kertaa… kahdesta vaihtoehdosta…

Vitutti koko päivän. Aamulla teki mieli jäädä sänkyyn. Olisi kyllä ollut ehkä parempi niin. mikään ei vain meinannut onnistua. Enkunsanoja en ollut lukenut ollenkaan, koska minulla olisi tänään pitänyt olla ruotsin isommat sanat. Sain 3+ jee… Ruotsinsanoista olen lukenut puolet. Eilisestä viisastuneena jäin kotiin tänään. Olo on vähän parempi, kun ei tarvitse huidella ympäriinsä tai keskittyä huimasti mihinkään. Paitsi niihin huomisen läksyihin, joita en ole tehnyt.

Yritin lukea kirjaa ”Pussikaljaromaani” –nimeltään. Takakansi lupaili enemmän, kuin mitä sisältö oli. En jaksanut lukea edes ensimmäistä lukua loppuun. Päätinpä sitten piirtää. Meidän Petteripoikakin olisi halunnut osallistua kovasti. Sen mielestä oli varsin mukavaa yrittää hyökkäillä käteeni, kun maalailin ja piirsin. Sitten se siirtyi tietokoneen näytönsäästäjään.

Kommentit