Uutta ja tulevaisuutta

Voisin aloittaa kertomalla, että haluan aloittaa uuden blogipostaussarjan liittyen arvoihini ja ajatuksiini tulevaisuudesta. Olen aikaisemmin kirjoittanut postaussarjan Paloja pilvilinnoista, jossa olen lähinnä listannut asioita, jotka olisivat musta kivoja tai jänniä. Nyt olisi tarkoitus pohtia vähän käytännönläheisemmin ja arkiorientoituneemmin sitä, mitä teen ja haluan tehdä tulevaisuudessa. Tätä pilvilinnojeni perustaa luotaava postaussarjan on nimeltään Pilvilinnan kivijalka. Se löytyy blogista myös tällä samaisella pilvilinna-tägillä.

Vuosiyhteenvetojen lisäksi olen usein vuoden alussa pohtinut omaa elämääni ja mitä haluan siltä tai tulevalta vuodelta. Jos ne kiinnostavat, niin suosittelen postausta Mä näen tyhjän taistelukentän sekä muita 2017 tammikuun postauksia.


P.S.
Vaihdoin blogin ulkoasua näin vuoden vaihtumisen kunniaksi. En ole aiemmin juuri ottanut kuvia menneistä blogin ulkoasuista, mutta voisin kyllä alkaa. Tykkään kuitenkin nähdä vähän vaivaa värien ja fonttien kanssa säätämiseen ynnä muuhun. Tässä olisi siis edellinen ulkoasu, jos sen missasitte:


Toivon, että blogger lisää jossain vaiheessa noita taustakuvavaihtoehtoja, koska en millään jaksaisi alkaa etsiä tai tehdä itse taustakuvia.

Kommentit