Rooleja monenlaisia

Tällä päivällä on ollut nyt ihan riittävän randomi alku. Saa nähdä, miten se vielä jatkuu... Ensiksi herään ja valmistaudun kasin luennolle - jota ei sitten olekaan. Sitten vain takaisin nukkumaan.

Onnistuin jopa nukahtamaan.

Unessa havaitsin, että minulla on tyttöystävä. Tai ihminen, josta oli tulossa tyttöystävä. Mietin, että mitäköhän tästäkin taas tulee, sillä olen mitä ilmeisemmin esiintynyt miehenä. Jossain vaiheessa varmaan pitäisi asiasta mainita. 

Itse tositoimissa sitten havaitsin, että minun hienolla logiikallani, minä ilmeisesti olin mies ja minulla oli penis. Viisi penistä itse asiassa. Siististi pystysuuntaisessa jonossa viisi hyvin eri kokoista tappia. Onneksi ne eivät lepotilassa vieneet kovin paljon tilaa.

Jostain syystä se ei tuntunut edes yhtään kummalliselta, että niitä oli viisi. Tietenkin niitä oli viisi.

Tyttöystäväni vanhemmat olivat mitä ilmeisemmin rikkaita ja niillä oli ihan hillitön luksusasunto, jossa oli monta uima-allasta. Syvin uima-allas oli sellainen, että sinne mentiin parvekkeelta ja uima-allas jatkui maahan saakka. Lisäksi oli vielä muutama melko syvä uima-allas. 

Kävimme saunassa ja uimassa.

Perheen ainoa kummallisuus eivät olleet uima-altaat. Perheen isä oli homo ja äiti (ilmeisesti siksi) pahasti puutteessa ja noita. Äiti teki taikavoimillaan itsestään tyttärensä näköisen ja tyttärestään itsensä näköisen, mutta osasin varoa, koska perheen isä varoitti minua. 

Tästä selkkauksesta ilmeisesti suuttuneena tyttö katosi. Yhtäkkiä kaikkialla oli todella pahaenteinen tunnelma. Uima-altaat olivat pimeänä ja niiden kaikkien pohjalla näytti äkkiä olevan jotain. Tutkin kaikki läpi useampaan kertaan. Tytön tavarat olivat vielä tallella, joten se ei ollut poistunut talosta. Pelkäsin itsemurhaa. Vanhemmat alkoivat tehdä jotain täysin tavallisia juttuja, eivätkä enää edes puhuneet koko tytöstä. 

Mietin, että mitäs helvettiä ja lähdin etsimään tarkemmin talosta. Löysin sen entisestä jauhokomerosta (joka oli täsmälleen samanlainen, kuin synnyinkotini jauhokomero), jossa hän istui kahden kissanpennun kanssa. Kissanpennut muistuttivat Petteriä ja Abrahamia, paitsi että Petteri oli vielä Abraakin nuorempi. Kannoin sankarillisesti tytön komerosta, koska minusta tuntui, että niin piti tehdä.


Että tuota... sellaista. Sitten heräsin ja selvitimme lopullisesti poikakaverini kanssa syökö zeekeri heinää vai lihaa.


muok//

Päivän esitys meni aivan huikeasti. Yleensä toinen esitys tuppaa menemään enemmän ja vähemmän mönkään, kun ihmiset ei enää osaa enskarin jälkeen jännittää, mutta tää meni ihan nappiin.

Vanhempani olivat katsomassa, eivätkä ihmeemmin ilmeisesti hätkähtäneet roisimpaakaan läppää.

Olen huomannut, että jotenkin lavalla jännitys ja täpinä katoaa. Kun vastanäyttelijöihin voi luottaa, niin kaikki replatkin tulevat kuin itsestään, vaikka omstartit vähän sekoittaisivatkin pakkaa. Ennen ensi-iltaa oli ihan jäätävä täpinä mulla sillain tuntia paria ennen esitystä ja pompin kaikkialle, mutta lavalla kaikki rullasi.

- Omstart! Fairy puhdistaa myös sisäisesti!

- Omstart! Ei tartte mennä huomenna kasiksi luennolle!

- Omstart! Kyllä täytyy.

- Okei :(


Että sellaista.

Kommentit