Lipastolla lentäen


Aamuni alkoi herätyskellon selostuksella Suomen maa- ja metsätalousministeriön kyseenalaisista toimista. Se jatkui liian kuumalla teellä, jolla poltin kieleni. Sitten potkaisin lähteissäni jalkani keittiötason kulmaan ja olen nilkuttanut koko päivän.

Väsäilin kiireesti vironkirjoitelmaa. Kirjoitelmani oli kirjasuosituksista (tosin en tiedä ihan tarkkaan tehtävänantoamme, sillä olen hukannut ohjeistusmonisteen). Huomasin myös, että lienee parempi jättää jotain asioita kääntämättä. Ainakin minusta näyttäisi tyhmältä kertoa Vartijoiden yhdestä hahmosta Yöpöllöstä Öö-öökullina. Derb.

Sitten täytin nopeasti vielä yhten työhakemuksen. (Olen srustaillut nyt niitä melko kasan.) Ja huomasin, että on jotenkin jännä täyttää lomaketta, jonka on itse koodannut.

Menin syömään, jolloin havaitsin, että opiskelijakorttini oli unohtunut kotiin. Syötyäni lensin (tai ainakin toivoin voivani lentää, koska jalkaan sattui edelleen) mikrohalliin viimeistelemään PahkiSpeksin käsiohjelmaa ja hakemaan koekappale painosta.

Koekappale ei näyttänyt ihan kamalalta ja ajattelin jälleen lentämistä kiiruhtaessani takaisin yliopiston toiselle puolelle viron luennolle. En ollut ehtinyt lähettämään aamulla väsäämääni kirjoitelmaa opettajalle, mutta muutoin luento meni melko hyvin.

Sitten takaisin yliopiston toiselle puolelle katsomaan, että vihko on ok ja viemään sitä painoon ja sieltä sitten takaisin humanistiselle puolelle, puolisen tuntia myöhässä elokuvahistorian luennolta.

Sieltä matka jatkui ainejärjestön kokoukseen ja hups minä vahingossa taas koko päivä lipastolla. Onko tämä paha? (Olin tosiaan eilenkin. Ja olisin varmaan ollut sunnuntainakin, jos olisin päässyt sisään.)

Noh, parin viikon päästä ainakin speksijutut ovat (toivottavasti) onnellisesti ohi. Tältä erää.

Kommentit