Meidän kissamme

Tullessani töistä kotiin löysin yllättäen Petterin (alias Vihaa-kaikkia-muita-kissoja) nukkumasta kylki kyljessä yhden pennun kanssa. Olin tästä niin yllättynyt, että kävin etsimässä oikein kameran tämän ikuistamiseen. Siitä sähläylystä pentu hieman havahtui ja alkoi unisena etsiä nisää Petterin mahakarvoista. Leikatun kollin mahakarvojen joukosta tuskin mitään kissanpentuja kiinnostavaa löytyy, mutta Petteri aina jotenkin järkyttyy suuresti tällaisesta toiminnasta ja alkaa sähistä ja lyödä tassulla (kuten aina, jos pennut tulevat liian lähelle).

Entistä yllättyneempänä siis seurasin sivusta, kun tällä kertaa tämä jukuripäinen riidanhaastajani alkoikin nuolla nätisti pentua. Tuli vähän sellainen tunteiden wtf ja awws -sekoitus. Alkaako meidän liian aikaisin vieroitettu epäsosiaalinen mörrimöykkymme sosiaalistumaan? Hämmästyttävää.

Ai niin. Kaikilla pennuilla on koti tiedossa.

Pidän poikakaverini kanssa yhden, sillä vaikka hän on allerginen, olemme todenneet siedätyshoidon varsin tehokkaaksi. Oireilu kissoja kohtaan vähenee huomattavasti aina, kun hän on enemmän niiden kanssa yhtäjaksoisesti tekemisissä. Parin päivän jälkeen oireita ei enää ole melkein ollenkaan. Ja poikakaverini ihastui hänen syliinsä jalkapalloa seuraamaan tulleeseen kissaan, joka tuijottaa kaikkea pyörein silmin. Jotenkin musta tuntuu, että se menee pikemminkin niin päin, että kissanpennut valitsevat omistajansa, kuin toisinpäin.

Kieltämättä olen itsekin varsin mieltynyt tähän mustavalkoiseen, elegantin näköiseen pojuun. Sen jälkeen, kun se sai meillä tukevampaa ruokaa ja vahvistui, se on alkanut vähän pomottaa muita ja tulee ihmisten luo rohkeasti haistelemaan varpaita. Kissa siis mitä ilmeisemmin tarvitsi rohkean, hienostuneen, suuren johtajan nimen. Sen se myös sai: Abraham.
Suurikin johtaja tarvitsee joskus unta.

Koska Abraham tykkää kirjoittamisesta, hänelläkin oli sanansa sanottavana blogiini:
hhh-.. åjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjtttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttffffffffffffffffffffffffgggggggggggggggggggggggg          iiiii
qqq54lööö0999999999999999999999999999999999999999999999999999999999

Kommentit