Hyvät ja huonot hampaat

Bussikortin lataaminen kiireessä stockalta Hullujen päivien aikaan? Not so good idea. Kaikkialla on ihmisiä! Ihmisiä ja niitä keltaisia banaanihaamuja, mistä tulee mieleen lapsena tehdyt ikkunakoristeet, kun haamut piti aina tehdä keltaisesta, koska ei ollut valkoista ja keltainen oli vaalein väri. Väriä yritettiin vaalentaa laittamalla valkoisia karvoja niiden päälle. Ei oikein toiminut. Sitten takaisin asiaan.

Olen hullujen päivien uhri. Ostin uuden piirtopöydän, kun se oli alennuksessa ja vanhani on... jo melkein kuollut. Intuios 3 – malliin ei enää edes myydä mitään kulutusosia, enkä halua ostaa nelosta, koska sitten kuitenkin kun tarvitsisin siihen jotain osia, sekin on ehtinyt mennä vanhaksi. Vaikka en usko Bamboon olevan kovin kestävä (jo pelkästään hinnastakin päätellen), toivoisin sen pelittävän edes siihen asti, että Intuios 5 tulee markkinoille.

Sen lisäksi latasin chromen ja olen alkanut käyttää sitä operan tilalla. Opera on nyt viimeaikoina laginut luvattoman paljon ja onnistunut jopa jumittamaan tietokoneeni, minkä pitäisi olla mäkkien kanssa liki mahdotonta. Sen lisäksi se aina välillä kaatuu tai tuunaa jotain outoa, kun olen kirjoittamassa foorumiviestejä.

Kävinpä tänään hammaslääkärillä pitkästä aikaa. Edellisestä kerrasta taitaa olla jo yli kolme vuotta. Hammaslääkäri ei oikein arvostanut tapaani harjata hampaita ehkä kerran kuussa. Sille tosin riitti tieto, että en tee sitä joka päivä. Plakkia, hammaskiveä ja sen sellaista. Niin ja reikäisiä viisaudenhampaita. Muissa hampaissa ei ollut reikiä. Nyt varailin elokuulle ajat kolmen hampaan paikkaamiseen ja yhden poistamiseen.

Kommentit