Ei tuu kesää

Etelässä on kuulemma satanut ihan viehättävästi lunta. Hih. Ei täällä vaan... vaikka Oulun leveysasteilla olisi ihan tavallista sataa vielä huhtikuussa lunta. Vaikka ei se kesä täälläkään vielä ole, vaikka lämpömittari kolmeatoista plusastetta näyttikin auringonpaisteessa. Hengitys silti vielä höyrysi aamulla astellessani pihalle. Eipä taida olla vielä kesä.

Olisi paaljon kirjoitettavaa, mutta aloitetaan nyt vaikka aamusta. Päätin jostain syystä mennä Taloustieteiden kuluttajatutkimuskurssille. Ihan mielenkiintoinen aihe ei siinä mitään ja luennoitsijakin on hyvä. Kurssin vika on sen työmäärä, minkä päätin jättää pois kuormittamasta. Työtaakaksi oli laskettu päälle 100 tuntia... joo tuskin kukaan sitä oikeasti tekee, mutta seriously... tää on mulle yks kurssi, ei päivätyö. Muutenkin olisi se 80 sivua kirjotettavana. Joo ei tuu kesää.

Sitten katselimme ainejärjestölehtemme koevedosta, jonka siis minä oli taittanut. Se aiheutti hysteerisen naurunremakan. Se ei tosin ollut minun vikani... Ainakin kuulostaa todella absurdilta, että joku onnistuu tulkkaamaan georgia-fontiksi määräämäni otsikot niin päin helvettiä. Siis se oli muuttanut kirjaimia sieltä täältä. Osa kirjaimista oli hieman päällekäin ja välit vähän siellä sun täällä. Yksinkertaisesti ilmaistuna otsikoista (eikä sisällysluettelosta, joka oli samalla fontilla) ei saanut yhtään mitään tolkkua. Nauroin aivan hillittömästi, koska jos olisin pysähtynyt miettimään, olisi saattanut tulla itku, sillä minulla ei ole minkäänlaista käsitystä siitä, että miten se pitäisi korjata. .PDF tiedostona ja taittohjelmani omana tiedostona se näyttää ihan oikealta. Ja siis... Georgian pitäisi olla idioottivarma fontti... Ei tuu kesää. No huomenna mennään juttelemaan painon tyyppejen kanssa tästä.

Sitten päätin värjätä beiget haaremihousuni siniseksi... tussilla. Ei tuu kesää.

Päätimpä tänään armaan fail-putkeni päätteeksi vielä lähettää työhakemuksenkin. Minulla oli kaksi ilmoitusta välilehdessä auki. Työhakemuksessa kivasti suunnilleen ylistin tietoteknisiä taitojani ja sitten unohdan liittää CV:n mukaan. Derb. Ei siinä mitään, paikkailen vahinkoa lähettämällä toisen postin heti perään. Sitten huomaan molempien menneen väärälle työnantajalle. Derb. Ilmoituksessa vielä korostettiin, että työntekijältä vaaditaan huolellisuutta ja tarkkuutta.

Herbderb.

Ei tuu kesää.

Kommentit