Tarkoitettu taistelusukeltajille

Aamun ensiajatukset: Äiti nousee portaita. Mitä kello on? Voi paska, 7:20. Matikan koe alkaa kahdeksalta.

No eipä siinä mitään, mutta kun matkaan menee se puoli tuntia. Eli käytännössä viisi minuuttia aikaa pukea, syödä, etsiä maol ja pakata reppu, koska se toinen 5 minuuttia menee auton kanssa säätämiseen. Mahdollisesti pitää lasit skrapata, ei ehkä käynnisty ekalla kerralla ja niin edelleen.

Kello 7:28 ajan pois pihasta syöden samalla paahtamatonta paahtoleipää.

Saatuani kokeen jälkeen ratkaisupaperit totesin, että tervemenoa uusintaan taas. Ehkä yksi seitsemästä tehtävästä oli täysin oikein, jos sekään. En ole uskaltanut katsella niitä vielä läpi kunnolla. Ne vain masentavat.

Kännykkäni lakkasi eräänä kauniina päivänä toimimasta. Viestit vastaanotetaan ja lähetetään normaalisti ja soittaa pystyy. Harmi vain, ettei vastapuoli kuule, mitä minä sanon. Minä kyllä kuulen. Kännykästä on siis ilmeisesti mikki rikki.

Käytiin kysymässä kannattaako korjata. Maksaisi päälle viisikymppiä. Ostettiin tänään uusi kännykkä. Äiti arveli, että parin kuukauden päästä kännykästä hajoaisi sitten kaiutin tai jotain. On se jo ihan hyvin palvellut sen päältä kolme vuotta, jos oikein muistan.

Tämä mokoma on samsung, mistä en tykkää yhtään. Niissä on ihan eri liitäntäsysteemit, laturit yms. Sen lisäksi se on minusta aika ruma. Miksi sitten ostettiin juuri tämä? Koska se on veden-, iskun-, kuumuuden- ja pakkasenkestävä. Isä sanoo, että tarvitsisin kännykän, joka on tarkoitettu taistelusukeltajille. Tämä näyt- korjaan, vaikuttaa aika hyvältä ehdokkaalta. Iskunkestävä ja konepestävä. Näyttää se edelleen rumalta.

Kommentit