Linikalla mennöön

Eilisen sai vetää kotona lonkkaa, kun ei ollut koetta, kunnes tajusin, että minulla on neljältä teatterikurssi. Siinä sitten katselin sopivan linkan ja varmistin viiteen miljoonaan kertaan, ettei se kuulunut niihin linja-autoihin, joihin näyttölipullani ei pääse.

Olen pari kertaa tehnyt senkin virheen, että olen ollut menossa vuorolla, millä en olisi voinut sillä näyttölipulla mennä. Ensimmäisellä kerralla pääsin, toisella kerralla en. Olisin vielä voinut hyvin maksaakin sen matkan, mutta kuski menee höpisemään, että vakiovuoro tulee kohta perässä. No niin tuli, mutta ei sen pysäkin kautta. Katselen pellon poikki miten bussi ajaa ohitse kilometrin päässä ja vilkutan perään iloisesti… nyrkillä.

Joka tapauksessa tänään jouduin jo englanninkokeeseen. Mitään en osannut, mitään en ymmärtänyt ja esseeseen minulla ei ollut mitään sanottavaa, joten toistelin lähinnä samoja asioita. Sain sitä toisteltua silti peräti 190 sanan verran. Taitaa tulla taas se viallinen (=nurinniskoin oleva) ysi. Ja huomenna sitten matikankokeisiin.

Kommentit