Randomkuulumisia ja matkailevia bindereitä

Sain viimein aikaiseksi pestyä pyykkiä. Sitä ennen jouduin käyttämään muutaman päivän ihan rintaliivejä. Hello, world. I've boobs again... En arvosta. Joten pesin ne kaksi binderiäni, jotka löysin. Omistan viisi binderiä. (Binderi on siis se vaatekappale, jolla voi turvallisemmin litistää rintansa.)

Pienen selvitystyön jälkeen, loppujen kolmen binderin sijainnit ovat suunnilleen selvillä. Ja kaikki lienevät piakkoin matkaamassa Ouluun. Yksi on vasta tulossa Alankomailta. Tilasin sen jo joskus heinäkuussa Danaelta, mutta tapahtui jokin sekaannus postin ja vanhempieni kummallisen näköisen osoitteen kanssa. No, nyt se on kuitenkin tulossa Ouluun ja tänne Danae on ennen toimittanut ihan moitteettomasti bindereitä.

Yksi binderi jäi vanhempieni luo noin 500 kilometrin päähän etelään. Se taisi olla pyykissä lähtöpäivänäni. Ja yhden binderin sijainniksi varmistui eräs lappilainen koti noin 500 kilometrin päästä pohjoisesta, ystäväni luota.

Että näin. No sainpa nekin nyt selvitettyä. Lisäksi sain tehtyä paljon muitakin tarpeellisia asioita, kuten:

- soiteltua pankkiin uudesta pankkikortistani. He ilmoittivat, että voin hakea sen heidän luotaan. (Eli vanhempieni lähettyviltä... noin 500 kilometrin päästä nykyisestä sijainnistani.) Onneksi he voivat pistää sen tulemaan postissa.

- soiteltua YTHS:ltä hammaslääkäriajan. Mokomat menivät perumaan sen keväälle sovitun. Vitutti. Mulla menee aina ihan tuhottomasti aikaa saada aikaiseksi soittaa erinäisiin virastoihin. Sitten menee vielä lisää aikaa siihen, että on se hammaslääkäriaika oikeasti. Onneksi sain sen kuitenkin syyskuun loppuun. Ja siis noin vuosi sitten huomasin tarvitsevani hammaslääkäriä. Siinä sitten meni kivasti puolisen vuotta hankkia se lääkäriaika. Muutama kuukausi siihen varsinaiseen aikaan ja sitten se vielä peruttiin. Ei nyt oikein toimi tää. Kummassakaan päässä puhelinyhteyttä. Luultavasti vielä vähemmän tässä päässä.

- käytyä kaupassa. Oikeasti. Jääkaapissa oli porkkanoita ja suolakurkkuja.

- pyykättyä. Kuten tuli todettua.

- nähtyä ihmisiä. Aiemmin myös juoksin erinäisissä kokouksissa ynnä muissa.

Ja lisäksi kaikka muuta pientä ja tarpeellista. Vielä kun seuraavat asiat jaksaisi pistää kuntoon:

- Opinnot (ilmoitautua kursseille ja tehdä ne aiemmin mainitut rästiesseet. )
- Pienryhmäohjausjutut. Olen tuutorina syksyllä aloittaville opiskelijoille ja siitä pitäisi katsoa juttuja toisen tuutorin ja opettajan kanssa.
- Kaikkea pientä kivaa ja vähemmän kivaa mutta tarpeellista liittyen speksiin.
- Sama kuin ylläoleva, mutta liittyen yhteen toiseen projektiin, jonne menin lupautumaan maskeeraajaksi. (Enkä vieläkään ole varma miksi, mutta oh well.)
- Diaesitys yhteen perhejuhlaan
- Pari blogimerkintää, jotka ovat olleet roikkumassa.
- Varmaan vielä jotain muuta, jonka olen jo unohtanut.

Kommentit