Uusi ihastus

Oih. Olen ihastunut. Operan selaimeen nimittäin. (Haha, säikäytinkö?) Tämä ihastus lähti käyntiin, kun vakituinen partnerini Fox alkoi uusimman päivityksen jälkeen temppuilla. Se torppasi erään roolipelifoorumin täysin, kunnes otin estot pois päältä (jonka jälkeen virustorjuntani alkoi kitistä). Sitten se on alkanut takuta, ah niin viihdyttävien, facebookin pelien kanssa ja kaatuilee vähän väliä. Sen lisäksi, jos tekee jotain muuta face-pelaamisen ohella, niin kaikki tökkii ja toimii hitaasti. Kyllästyin ja aloin kokeilla selainarsenaaliani, johon kuuluu nykyään foxin ja IE:n lisäksi Opera, Safari ja Chrome. Opera vaikuttaa selkeimmältä ja kevyimmältä selaimista, joka ei oletettavasti vuoda tietoja kuin seula.

En mä kuitenkaan täysin foxia hylkää. Se on edelleen ihan käypä selain, jossa on valtava kasa kivoja ominaisuuksia, mutta se on alkanut tulla liian raskaaksi käyttööni. Katsotaan, jos seuraavan päivityksen jälkeen alkaisi toimia paremmin. Muutoin alan pikkuhiljaa siirtyä Operaan.

Ja huomenna viedään kissa eläinlääkärille hammasta poistattamaan, kun se menee aika ikävän näköisesti ikenen sisään. Haha, se nukutetaan ja voin sen ollessa höyhensaarilla kammata sen ilman vastustusta.

Muok//
No ei sille kissalle sitten mitään tehtykään ja se itki automatkan kotiin. Eläinlääkäri sanoi vain, että katsokaa, ettei se tulehdu, kyllä se hammas sinne asettuu. (Kulmahampaita on ilmeisesti paha lähteä poistelemaan.)

Kommentit