Shampoo no-poon jälkeen

Olin puoli vuotta ilman shampoota. Alkoi vituttaa se, miten hiukseni olivat enimmäkseen rasvaiset ja piti kulkea huivi päässä. No kyllästyin ja ostin Färstilän luonnomukaista nokkoshampoota. Hiukset ovat vähän useammin puhtaat, mutta päänahka alkoi aina hiusten vähänkin rasvoittuessa kutista ja tuli hilsettä. Pitää ensiviikonloppuna tehdä öljyhoito. Tyhmä veto olla ostamatta heti hilseshampoota.

Tulen yleensä viikonlopuksi porukoiden luo, enkä tänäviikonloppuna jaksanut raahata luontaistuoteshampoitani mukaan. Hiukset kuitenkin alkoivat olla aika rasvaiset, joten päätin kokeilla pitkästä aikaa normaalia shampoota. Levitin pitkän vedon shampoota molemmin käsin hiuksiini ja alkoi samantien poltella, kuin olisin vetänyt niihin jotain hiusväriä vastaavaa myrkkyä. Pelästyneenä huuhdoin kaikki heti pois. Päänahkaa kutiaa edelleen. Päätin, etten enää ikinä koske "normaaleihin" shampoisiin. Niitä näemmä päänahka kestää vain, jos se on jatkuvasti altistuneena sille kemikaaliselle tykitykselle. Enkä halua sitä.

Mitähän mun pitäis tehdä. Ei jaksais alati rasvaisia hiuksia, mutta vaihtoehtona näyttäisi olevan hilseilevä ja kutiava päänahka. Käytän nyt ainakin tämän shampoopurkin loppuun, oli se sen verran hintavampi kuin normaali markettimössö. Ehkä ostan tilalle luontaistuote hilseshampoota.

Kommentit